2 min read

Innnoveren – Behaal je doelen sneller met innovatieve ICT-oplossingen

Door de inzet van slimme ICT-oplossingen, behaal je sneller en makkelijker je doelstellingen. Dankzij digitalisering zijn de mogelijkheden op dit gebied breder dan ooit. Het is wel belangrijk om te weten welke oplossingen voor jullie organisatie meerwaarde bieden. Daarom lichten we vier interessante innovaties voor je toe.

1. Microsoft Power BI – zet platte data om in stuurinformatie
Data is tegenwoordig de sleutel tot succes. Ontsluit data uit je processen en je leert veel over hoe die processen werken, zodat je ze kunt optimaliseren. Via Microsoft Power BI, structureer en visualiseer je data uit gegevensbronnen zoals Microsoft Office. Binnen enkele klikken, deel je deze data via overzichtelijke dashboards en rapportages met collega’s. Data verandert daardoor in stuurinformatie; concrete cijfers wijzen je letterlijk in de juiste richting. Dat maakt het veel eenvoudiger om beslissingen te nemen die bijdragen aan het sneller behalen van je doelstellingen.

2. Microsoft Azure ‒ een volledige cloudomgeving op maat
Met het cloudplatform Microsoft Azure, bouw je je eigen cloud infrastructuur volledig op maat. Zo beschik je over uitgebreide productiviteits- en securitymogelijkheden. Je kunt eenvoudig apps bouwen en naar mobiele toestellen pushen. Je collega’s zijn daardoor altijd voorzien van de juiste tools om de doelstellingen te behalen. Onze specialisten staan voor je klaar om je hierin volledig te ondersteunen. 

3. Kunstmatige intelligentie – nabootsen van menselijke handelingen
Kunstmatige intelligentie is niet langer toekomstmuziek en biedt al veel praktische meerwaarde. Een mooi voorbeeld is de chatbot, die autonoom vragen van websitebezoekers kan beantwoorden op basis van woordherkenning. Een ander bekend voorbeeld is managed security; hierbij kunnen risicofactoren op afstand worden herkend en onschadelijk gemaakt worden. Microsoft Azure biedt veel interessante mogelijkheden rondom kunstmatige intelligentie die je laagdrempelig kunt toepassen binnen jouw eigen organisatie. Ook daar helpen we je graag bij.

4. Internet of Things – automatiseer processen in een handomdraai

Het Internet of Things (IoT) is een interessante manier om processen te automatiseren. Binnen een IoT-netwerk wisselen apparaten automatisch meetgegevens met elkaar uit. Die gegevensuitwisseling maakt het mogelijk processen te automatiseren. Denk aan het automatisch bestellen van voorraad bij een kritiek punt, of het tracken van transportbewegingen. Deze processen verlopen daardoor efficiënter, wat bijdraagt aan een betere dienstverlening en daarmee aan het realiseren van je doelstellingen. 

Meer focus op je doelstellingen dankzij uitbesteed beheer
De snelste weg tussen twee punten, is een rechte lijn. Hoe minder afleiding, hoe sneller je je doelen behaalt. Op tijdrovende en ingewikkelde randzaken zoals ICT-beheer, zit je dan niet te wachten. Dat moet gewoon werken. Daarom nemen wij deze taken graag weg bij je organisatie. Dat doen we voor je gehele ICT-omgeving, op basis van bewezen technologieën. Zo heb jij alle focus op je doelstellingen, werk je flexibeler en geef je nog sneller vorm aan je ambities.

Gemakkelijk innoveren met IRIS one
Wil jij ook makkelijk kunnen innoveren, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? IRIS one maakt jouw dromen werkelijkheid. Je profiteert van advies op maat en de allerbeste oplossingen voor jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw ICT toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk is, zodat jij de superheld onder je collega’s wordt. Wil je meer weten? Klik dan hier of neem vandaag nog contact met ons op. 

Apple en Microsoft samen in de strijd tegen cyber-criminaliteit

Apple en Microsoft staan naast elkaar in de strijd tegen cybercriminaliteit. Microsoft versterkt het beveiligingsniveau van alle gebruikersaccounts...

Read More

IRIS ONE behaalt ISO27001 en NEN 7510 certificering!

Na het doorlopen van een succesvolle audit onder leiding van Operationeel Directeur Daniël Cirk, heeft IRIS one uit handen van BrandCompliance de...

Read More

2 min read

De voordelen en uitdagingen van de hybride werkplek

Covid-19 heeft de overgang naar een hybride werkmodel enorm versneld, maar wat is het precies en wat zijn de voordelen van de hybride werkplek?

Uit...

Read More