1 min read

NLSecure[ID]

Featured Image
 Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten. Daarom organiseert KPN Security van 25 t/m 27 januari 2022 voor de derde keer NLSecure[ID], hét event voor de Nederlandse security community. Alle sessies zijn gratis online te volgen.

Wat is NLSecure[ID]
NLSecure[ID] is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét securityevenement van Nederland. Tijdens dit event, kun je je laten bijpraten over relevante en actuele security- en marktontwikkelingen. Gerenommeerde experts delen hun expertise, zodat je nieuwe inzichten opdoet om je security naar een hoger niveau te tillen.

Waarom NLSecure[ID]
Cybercriminaliteit heeft een enorme impact op onze samenleving en economie. Geen enkele organisatie kan deze complexe problematiek op eigen kracht oplossen. Dit vereist een gezamenlijke inspanning vanuit de gehele securitycommunity. Alleen als we de krachten bundelen en kennis uitwisselen, kunnen we een vuist maken tegen cybercriminelen.

Daarom organiseert KPN Security NLSecure[ID]. Diverse bekende securityexperts en topsprekers uit binnen- en buitenland, delen tijdens dit evenement hun expertise en kennis met je.

Voor wie?
Security gaat de gehele IT-community aan. Daarom hanteren we bij dit evenement het motto: ‘Security, let’s talk about it’. 

KPN heeft een programma ontwikkeld dat voor iedereen interessant is. De informatie die ze aanreiken, is daarmee geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-manager, securitymanager of CISO tot riskmanager of securityengineer. 

Ook ethical hackers en studenten zijn van harte welkom.

Programma
Deze editie van NLSecure[ID] is verdeeld over drie dagen. Vanuit een speciaal ingerichte studio, verzorgt KPN elke dag een aantrekkelijk live programma. Deze liveshow begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Nieuwsgierig naar extra informatie bezoek dan de KPN pagina.

Een ander belangrijk onderdeel van NLSecure[ID] is een uitgebreid on-demandprogramma dat uit meer dan 15 vooraf opgenomen sessies bestaat. Sommige talks zijn gericht op een managementdoelgroep (Green Track), andere meer op een technische doelgroep (Black Track).

Inschrijven
Ook tijdens deze editie delen verschillende topsprekers hun kennis en expertise met het publiek. Schaaf je kennis bij op het gebied van cybersecurity en ontmoet vakgenoten.

Voor de inschrijving ga je naar de KPN NLSecurity[ID] website of klik je op de button hieronder.

IRIS ONE behaalt ISO27001 en NEN 7510 certificering!

Na het doorlopen van een succesvolle audit onder leiding van Operationeel Directeur Daniël Cirk, heeft IRIS one uit handen van BrandCompliance de...

Read More

2 min read

De voordelen en uitdagingen van de hybride werkplek

Covid-19 heeft de overgang naar een hybride werkmodel enorm versneld, maar wat is het precies en wat zijn de voordelen van de hybride werkplek?

Uit...

Read More

1 min read

Het hybride werken met de moderne werkplek, wat houdt het in en hoe doe je dat?

Je hebt vast wel eens van de termen ‘hybride werken’ en ‘de moderne werkplek’ gehoord. Maar wat is het nou precies en hoe werkt het? Is het wel...

Read More