1 min read

Jouw security sterker door vereenvoudigd IT beheer

Featured Image

Wist je dat het uitbesteden van je IT niet alleen de makkelijke, maar ook de veiligste keuze is? Je profiteert immers van maximale dataveiligheid en optimaal gebruiksgemak, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Klinkt interessant, vind je ook niet? Wij vertellen je graag over hoe dit precies in zijn werk gaat en de voordelen die uitbesteed IT-beheer biedt voor jou en je collega’s.

Voorkom pottenkijkers
Je netwerk vormt de basis van je productiviteit. Om daar volop gebruik van te kunnen maken is netwerkbeheer en -beveiliging essentieel. Daarom houden wij jouw netwerk graag stabiel, opgeruimd en snel. Wat dacht je van supersnelle en veilige verbindingen, 4G-back-ups en monitoring van je servers, switches en andere hardware? Dat scheelt je een hoop tijd en moeite, terwijl je je verzekerd weet van een doorlopend kerngezond en supersterk beveiligd netwerk.

Werkplekken die ook echt werken
Waar je ook werkt, je wilt natuurlijk altijd veilig gebruik kunnen maken van je zakelijke documenten en apps. Regelmatige updates van je oplossingen en instellingen zijn daarvoor onmisbaar. In de waan van de dag kun je dit soort zaken echter al snel over het hoofd zien, met alle risico’s van dien. Uitbesteden is dan de juiste keuze. Hiermee blijft alles up-to-date, zodat je collega’s zonder oponthoud productief en vooral ook veilig blijven werken.

24×7 professionele beveiliging van je data
Het opstellen, inrichten en uitvoeren van een goed securitybeleid kan complex overkomen. Het valt vaak niet mee zelf al je zakelijke data in kaart te brengen, en deze dag en nacht veilig te houden. Tegelijkertijd zit je niet te wachten op datalekken; rampzalig voor je klantvertrouwen en de financiële schade is vaak niet mals. Met ons preventieve beheer lig je daar niet langer wakker van. Op afstand nemen we de juiste voorzorgsmaatregelen die jouw data 24×7 beschermen tegen malware en hacks.

Nooit meer dataverlies dankzij back-ups
Datalekken zijn helaas nooit helemaal uit te bannen. Bekende voorbeelden zijn verlies of diefstal van je laptop of smartphone. Ook dan is het prettig als je snel weer de beschikking hebt over je data. Met onze back-updiensten ben je daarvan verzekerd. Wij slaan jouw data superveilig op in betrouwbare datacenters en zorgen dat de back-ups altijd up-to-date zijn. Wat er ook gebeurt, om permanent dataverlies hoef jij je geen zorgen te maken.

Contact? We helpen je graag!
Droom jij er ook van minder tijd en moeite kwijt te zijn aan beheer en beveiliging? Wij maken het graag werkelijkheid. Je profiteert altijd van het allerbeste advies en toonaangevende oplossingen, en richt jouw organisatie nog slagvaardiger in.

IRIS ONE behaalt ISO27001 en NEN 7510 certificering!

Na het doorlopen van een succesvolle audit onder leiding van Operationeel Directeur Daniël Cirk, heeft IRIS one uit handen van BrandCompliance de...

Read More

2 min read

De voordelen en uitdagingen van de hybride werkplek

Covid-19 heeft de overgang naar een hybride werkmodel enorm versneld, maar wat is het precies en wat zijn de voordelen van de hybride werkplek?

Uit...

Read More

1 min read

Het hybride werken met de moderne werkplek, wat houdt het in en hoe doe je dat?

Je hebt vast wel eens van de termen ‘hybride werken’ en ‘de moderne werkplek’ gehoord. Maar wat is het nou precies en hoe werkt het? Is het wel...

Read More