1 min read

Verminder stress in je team via samenwerken in de cloud

Featured Image
 

Teamwork makes the dream work, vinden we bij IRIS one. Hoe beter jij en je collega’s samenwerken, hoe meer plezier in je werk en hoe beter de dienstverlening. Het is dan belangrijk dat iedereen toegang heeft tot alle apps en informatie, ongeacht waar ze zijn. Toekomstmuziek? Welnee. Met een werkomgeving in de cloud werken jij en je collega’s overal snel, makkelijk en stressvrij samen. Hoe, dat vertellen we je natuurlijk graag.

Geen last meer van onnodige frustraties 
Je kent het vast wel: bestanden die eindeloos op-en-neer worden gemaild, kopietjes op usb-sticks of meerdere versies van hetzelfde document in de werkmap. Bijzonder irritant, erg inefficiënt en de kans dat er ergens fouten ontstaan is groot. Met een moderne cloudwerkplek maak je daar een einde aan. Jij en je team werken veel sneller en makkelijker, doordat alles via één centrale omgeving beschikbaar is.

Altijd toegang tot de juiste bestanden
Het werken met apps en het uploaden, bewerken en delen van bestanden wordt daardoor veel eenvoudiger. Je zit dus nooit meer met verschillende versienummers, mapstructuren, overlopende e-mailboxen en andere frustraties die tot verwarring en stress kunnen leiden. Het resultaat: minder fouten, snellere oplevering van taken en veel minder stress in je team.

Ontwikkeld voor gebruiksgemak
Oplossingen als Microsoft Teams bieden een volledige online omgeving waarmee je samenwerkingen naar een nog hoger niveau tilt. Binnen Teams kun je heel makkelijk projecten aanmaken, taken delen en relevante personen taggen in chats. Iedereen weet zo altijd waar hij of zij aan toe is. Effectief samenwerken wordt op die manier kinderlijk eenvoudig. 

Meer doen, minder gedoe
De cloud zorgt ervoor dat jij en je team makkelijker, sneller en vooral logischer werken dan ooit tevoren. Of je nu op kantoor bent, thuis of op een flexplek, de cloud houdt jullie verbonden. Met korte lijnen, veel meer gebruiksgemak en geen onnodige onhandigheden waar je prima zonder mee kunt. Eigenlijk gewoon zoals het hoort. Kortom: meer doen, en minder gedoe!   

Wij regelen het voor je
Wil jij je collega’s ook minder stressvol laten werken? Wij ondersteunen je daarin graag met advies op maat en cloudoplossingen die bij jouw organisatie passen. Op die manier helpen we jou het maximale uit jezelf en je team te halen.

IRIS ONE behaalt ISO27001 en NEN 7510 certificering!

Na het doorlopen van een succesvolle audit onder leiding van Operationeel Directeur Daniël Cirk, heeft IRIS one uit handen van BrandCompliance de...

Read More

2 min read

De voordelen en uitdagingen van de hybride werkplek

Covid-19 heeft de overgang naar een hybride werkmodel enorm versneld, maar wat is het precies en wat zijn de voordelen van de hybride werkplek?

Uit...

Read More

1 min read

Het hybride werken met de moderne werkplek, wat houdt het in en hoe doe je dat?

Je hebt vast wel eens van de termen ‘hybride werken’ en ‘de moderne werkplek’ gehoord. Maar wat is het nou precies en hoe werkt het? Is het wel...

Read More