1 min read

Voorkom verborgen kosten met schaalbare IT

Featured Image
 

Hoe zijn jouw werkplekken tegenwoordig ingericht? Misschien ben je meer mobiele apparaten gaan gebruiken en is het aantal licenties op handige software flink toegenomen. Als je IT groeit kan het lastig zijn om zicht te blijven houden op je IT-kosten. Je zit zo al snel met verborgen kosten die flink kunnen oplopen. Zonde en onnodig. Door je IT schaalbaar in te richten ga je hier een stuk slimmer mee om. 

IT als verborgen kostenpost
Het aanschaffen van de juiste laptops, smartphones en apps is vaak prijzig. En gaat een collega uit dienst, dan zit je al snel met overbodige toestellen en ongebruikte licenties. Liever betaal je alleen voor datgene dat je gebruikt. Kies voor IT via een vast bedrag per werkplek per maand, dan voorkom je hoge aanschafkosten. En heb je eens behoefte aan meer of minder werkplekken, dan schaal je supermakkelijk en kostenbewust bij.   

Einde aan rondslingerende IT
Afgedankte laptops en smartphones in opbergkasten; ooit duurbetaald, nu vooral een doorn in het oog. Schaalbare IT zorgt ervoor dat je nooit meer last hebt van rondslingerende hardware. Wij kiezen met jou de volgende bestemming, denk hierbij onder andere aan goede doelen zoals Spieren voor Spieren en IT4Kids. Dat is niet alleen hartstikke duurzaam, je geeft ook je oude hardware weer waarde waar je iets goeds mee doet! Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je oude IT op verantwoorde wijze wordt verwerkt.

Makkelijker naar maatwerk
Een werkplek op maat of upgraden naar meer premium oplossingen wordt veel laagdrempeliger. Je collega’s werken daardoor altijd met toestellen die passen
bij hun werkzaamheden. Hun productiviteit wordt niet geremd door hun werkplek. De kosten als gevolg van improductiviteit verdwijnen, terwijl het resultaat per collega toeneemt.  

Ook voordelig voor je netwerk
Naast laptops en smartphones is het ook mogelijk om je netwerk schaalbaar in te richten. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste capaciteit. Dat is handig als het aantal werkplekken in je organisatie groeit. Ook hier geldt dat de kosten als gevolg van improductiviteit of fouten door een te zwaar belast netwerk komen te vervallen.

Contact? We helpen je graag! 
Wil jij ook zicht op je kosten en IT-gebruik? Wij zorgen ervoor. Dat doen we met de allerbeste oplossingen die volledig zijn toegespitst op jouw organisatie. Je verlaagt niet alleen je kosten, maar laat je collega’s ook veel makkelijker werken. Neem vandaag nog contact met ons op.

IRIS ONE behaalt ISO27001 en NEN 7510 certificering!

Na het doorlopen van een succesvolle audit onder leiding van Operationeel Directeur Daniël Cirk, heeft IRIS one uit handen van BrandCompliance de...

Read More

2 min read

De voordelen en uitdagingen van de hybride werkplek

Covid-19 heeft de overgang naar een hybride werkmodel enorm versneld, maar wat is het precies en wat zijn de voordelen van de hybride werkplek?

Uit...

Read More

1 min read

Het hybride werken met de moderne werkplek, wat houdt het in en hoe doe je dat?

Je hebt vast wel eens van de termen ‘hybride werken’ en ‘de moderne werkplek’ gehoord. Maar wat is het nou precies en hoe werkt het? Is het wel...

Read More